Kik vagyunk

A kérdés jogos, hiszen a Pressland nem egy hagyományos nyomda. De nem ám!

Persze, mondani könnyű, de be is tudom bizonyítani Neked:
  • A mi világunk igen távol áll a szürke tömeggyártással foglalkozó nyomdákétól – noha valljuk be, annak is megvan a maga szépsége.
  • Mi egy digitális nyomda vagyunk, ami azt jelenti, hogy ha kis példányszámban van szükséged bármilyen nyomtatványra, netán egyedi igényeid vannak, akkor mi vagyunk számodra az ideális partner.
  • Lehetsz cégvezető, magánember, sőt, akár író is, tőlünk olyan szolgáltatásokat igényelhetsz, amilyeneket egy nagy nyomda nem tudna biztosítani Neked. Hogy mégis milyeneket? Például kivédjük, hogy a nyomtatványodba helyesírási hibák kerüljenek.
  • Ha pedig még nem vagy biztos a dolgodban, mi segítünk, hogy megtalálhasd a legjobb megoldást! Rendelkezésedre állunk bármilyen problémában.


Mit képviselünk?Ha nyitott vagy a mi színes, vidám, barátságos stílusunkra, ugyanakkor precíz és gyors munkavégzésünkre, akkor nagyon jól fogunk tudni együtt dolgozni. Ha Neked is fontos, amit csinálsz, ha Te is szereted a munkád és ha számodra is fontosak az ügyfeleid, akkor jól megértjük majd egymást.


toni_agi.jpgMiért dolgozunk?Hogy miért? Azért, hogy Te pontosan azt kapd, amit megrendeltél – talán még többet is!

Nekünk ugyanis ez nem „csak” munka, hanem hivatás. Te pedig az ügyfelünk vagy. Neked fontos, hogy kevesebb idődbe és fáradságodba kerüljön a nyomdai termékek beszerzése, mi pedig hisszük, hogy ezt közösen el tudjuk érni.
A közös munkánk során számos plusz szolgáltatásunkkal is találkozhatsz. Számunkra ugyanis Te vagy a legfontosabb. Gondolj csak bele: tudsz olyan nyomdát említeni, ahol a nyomtatvány szövegét ellenőrzik, nehogy helyesírási hiba csússzon bele? Ha velünk dolgozol együtt, tőlünk ezt is megkaphatod.


Mi mindennel foglalkozunk?1996 óta dolgozunk a nyomdászatban, ez idő alatt sok tapasztalattal gazdagodtunk és számtalan terméket készítettünk a kenyércímkéktől a DM leveleken keresztül, egészen a könyvekig.

Ennek megfelelően termékpalettánk nagyon széles, ha kíváncsi vagy, nézz szét Szolgáltatásaink pontunkban!toni_xerox.jpgVégezetül ha nemcsak a cégemet, de engem is szeretnél jobban megismerni, olvass bele az alábbi interjúba!Szőke Lovas Antal közel húsz éve tevékenykedik a nyomdaiparban, sok évnyi szakmai tapasztalataira támaszkodva 2011-ben alapította meg saját vállalkozását. Hogy mi motiválta? Mit képvisel? És vajon ki az a Preston? Ez mind-mind kiderül ebből az interjúból.

Ismerd meg a Pressland Nyomda vezetőjét, Szőke Lovas Antalt...

Akik eddig minket választottak