Egyedi fényképes naptárak

Elgondolkodtál már azon, mivel leped majd meg szeretteidet a közelgő ünnepek alkalmával? Távolinak tűnhet... de hányszor jártál már úgy, hogy karácsony előtt csak céltalanul bolyongtál a boltok között, mert ötleted sem volt a megfelelő ajándékokról?

Idén előzd meg a karácsonyi rohamot, kösd össze a kellemeset a hasznossal, és ajándékozz személyre szabott fényképes naptárat, amire örömgaranciát vállalunk! Öt darab renedelése esetén, az ötödik

Kíváncsi vagy a részletekre?


Tőlünk pontosan olyan naptárat kapsz majd, amilyet elképzeltél, így biztos lehetsz benne, hogy csak a szeretteidet éri meglepetés, téged nem!

Naptáraink 13 lapos, spirálozott kivitelben készülnek, A/3-as méretben.

Íme a 6 naptártípus, amiből kiválaszthatod a neked tetszőt:

pldnap2012a1.jpgblank.jpgpldnap2012b1.jpgblank.jpgpldnap2012c1.jpgblank.jpgpldnap2012d1.jpgblank.jpgpldnap2012e1.jpgblank.jpgpldnap2012f1.jpgHogyan szerezheted meg a kiválasztott darabot?


Ennek az egyedi és szívet melengető ajándéknak a beszerzése egyszerűbb, mint gondolnád! Nem kell bosszankodnod sem a sorban állás miatt, sem azért, mert elfogyott a kiszemelt ajándék. Mi segítünk neked, hogy személyre szabott ajándékot adhass!

A naptárakat megrendelheted online, mindössze három egyszerű lépésen kell végigmenned:

  1. Először is válaszd ki a neked tetszőt a naptármintáink közül,
  2. Válogasd össze a legjobb pillanatokat ábrázoló, szívednek legkedvesebb képeket, és nevezd el őket úgy, hogy egyértelmű legyen, melyik hónaphoz melyik kép tartozik, pl. januar.jpg, stb.
  3. Írd meg, hogy az év melyik napján, milyen jeles esemény van a családban. Mi a megfelelő naphoz odaírjuk, így egyik fontos esemény sem kerülheti el a figyelmed!
  4. A kiválasztott naptár kódját, a válogatott képeket (melyek darabonkénti mérete ne haladja meg a 0,5 Mb-ot) és az eseménylistát küldd el a naptar@pressland.hu címre.

Ha ezekkel megvagy, már csak a csomagolásról kell gondoskodnod, minden mást ránk bízhatsz! Elkészítjük neked az egyedi, személyre szabott naptárat, amit 2 munkanapon belül át is vehetsz üzletünkben!


Mennyibe kerül ez az egyedi meglepetés?


Darabja csupán csupán 4400 Ft, ha pedig minimum 3 darabot rendelsz, 3500 Ft-os darabárat biztosítunk Neked!


5 egyforma darab rendelése esetén, az ötödiket ajándékba adjuk!Akik eddig minket választottak